Royal Canin British Shorthair Adult 12*85гр. Пълноценна храна за котки - Специално за котки мейн куун в зряла възраст - Над 12 месеца (тънки парченца в сос).

Royal Canin British Shorthair Adult 12*85гр. Пълноценна храна за котки - Специално за котки мейн куун в зряла възраст - Над 12 месеца (тънки парченца в сос).

  • Марка:: Royal Canin
  • Модел: AT17X
  • Наличност: В наличност
  • 35.20лв


ROYAL CANIN® British Shorthair Adult хапки в сос е специално създадена да задоволи всички хранителни нужди на вашата британска късокосместа котка. Британската късокосместа котка има здраво, масивно и мускулесто тяло. Това е масивна мощна котка, чието тегло трябва да е съставено основно от мускули, а не от мазнини. Затова правилното хранене и разпределяне на дажбите е изключително важно. Мократа храна ROYAL CANIN® British Shorthair Adult парченца в сос е с умерено количество енергия и адаптирано съдържание на мазнини (3.2%) за ефективен контрол на теглото. ROYAL CANIN® British Shorthair Adult парченца в сос има специфичен баланс на хранителни вещества, включително витамини, с които да поддържа здрава и добре подхранена не само козината, но и кожата. За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, ROYAL CANIN® British Shorthair Adult се предлага също и в сух вариант с вкусни хрупкави гранули.  Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене, за да сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Адаптирана текстура
Адаптирана текстура.


Умерено съдържание на енергия

Адаптирано съдържание на мазнини за ефективен контрол на теглото.

Здрава уринарна система
Специално формулирана, за да поддържа здравето на уринарната система.


Здрава кожа и козина
Помага за поддържането на здрави кожа и козина.

Състав:
Месо и животински продукти, зърнени продукти, риба и рибни продукти, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари.

Хранителни добавки:
Витамин D3: 260 IU, E1 (Желязо): 8 мг, E2 (Йод): 0.33 мг, E4 (Мед): 2.6 мг, E5 (Манган): 2.5 мг, E6 (Цинк): 25 мг.

Аналитични съставки: 
Протеин: 9% - Мазнини: 3.2% - Сурова пепел:1.2% - Сурови влакнини:.0.6% - Влага: 78%.

Указания за хранене:
виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и  датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място. 

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
За сигурност