Royal Canin Sterilised Gravy 12*85гр. Пълноценна храна за котки - Kастрирани котки в зряла възраст (хапки в сос).

Royal Canin Sterilised Gravy 12*85гр. Пълноценна храна за котки - Kастрирани котки в зряла възраст (хапки в сос).

  • Марка:: Royal Canin
  • Модел: DB11C
  • Наличност: В наличност
  • 33.00лв


Royal Canin Sterilised Gravy 
Кастрираните котки имат различни хранителни изисквания сравнени с котки, които не са били кастрирани. Поради тази причини ROYAL CANIN® Sterilised в сос е специално формулирана за хранителните нужди на вашата кастрирана котка. С контролирано съдържание на енергия и умерени нива на мазнини, ROYAL CANIN® Sterilised в сос помага за ограничаване шансовете на вашата котка да наддаде тегло, особено при предлагане на стандартните дневни порции. ROYAL CANIN® Sterilised в сос е формулирана да отговори на оптималния хранителен профил инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст, за да подсигури консумирането на хранителни вещества за поддържане на добро общо здраве. ROYAL CANIN® Sterilised в сос съдържа точен минерален баланс за подпомагане здравето на уринарната система на вашата котка. За да отговори на индивидуалните предпочитания на вашата котка, ROYAL CANIN® Sterilised в сос се предоставя и в още един мокър вариант - тип пастет, както и в сух вариант - вкусни и хрупкави гранули.  Ако обмисляте смесено хранене следайте хранителните препоръките,  за да сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Поддържане на теглото

Помага за поддържане на идеалното тегло при кастрирани котки.

Здрава уринарна система
Специално формулирана, за да подпомага здравето на уринарната система.

Инстинктивно предпочитан
Създаден да отговори на изискванията на хранителния профил предпочитан от котки в зряла възраст.

Състав:
месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, минерали, протеинови екстракти от зеленчуци, различни захари.

ДОБАВКИ (за кг):
Хранителни добавки: Хранителни добавки: Витамин D3: 40 IU, E1 (желязо): 4,5 мг, Е2 (йод): 0,5 мг, Е4 (мед): 3,0 мг, Е5 (манган): 1,5 мг, Е6 (цинк): 15,0 мг

Аналитичен състав:
Протеин: 9% - Сурови мазнини: 2.5% - Сурова пепел: 1.6% - Сурови влакнини: 1.5% - Влажност: 81%.

Инструкции за хранене:
виж таблицата. За кода на партидата, регистрационен номер на фабриката и срок на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прихладно място. 

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
За сигурност